Branding, Styling & production

creative consultancy

Amsterdam.

Wil je nieuw beeldmateriaal voor je merk, website, webshop, of socialmedia? We willen graag met je samen werken. Hoe we dat gaan doen hangt helemaal af van je wensen en het beoogde doel.  We gaan graag met je zitten om door te nemen wat het best past en hoe we alles praktisch kunnen aanpakken.

We kunnen het traject geheel of gedeeltelijk uit handen nemen, van branding tot en met het produceren van shoots. Denk daarbij aan conceptontwikkeling, moodboards maken, budget beheer, scouten van de beste modellen en locaties in binnen of buitenland en het boeken van fotografen, stylisten en visagisten en... niet onbelangrijk, de catering!

We zijn geen agency met een vast bestand, maar flexibel. Ons netwerk is groot en we weten altijd de juiste mensen voor juiste job te vinden en staan open voor nieuwe samenwerkingen met zowel jong als ervaren talent.

We werken voor merken en magazines in verschillende disciplines zoals mode&beauty, ecommerce en lifestyle.

Wil je meer werk zien? klik dan hieronder om de porfolio's te bekijken met gepubliceerd werk.

voor een vrijblijvend strategie gesprek of offerte? neem dan even contact op

1/1
portfolio's
karin van der knoop
creative consultancy

contactgegevens

Amsterdam

Karin@kaproduceert.nl

0654305131

telefoon

Voor vragen zijn wij binnen kantooruren op onderstaand nummer te bereiken. Maar omdat we weten dat creativiteit, media en pr zich niet  altijd binnen werktijd afspeelt zijn we zo nodig ook buiten werktijden bereikbaar.

Een app bericht met het verzoek om terug te bellen kan natuurlijk ook.

0654305131

follow us