Afgestudeerd aan de AMFI en met meer dan 25 jaar ervaring, help ik merken, tijdschriften en particulieren met branding, styling en productie van relevante content. Vanaf het eerste idee naar het uiteindelijke tastbare eindresultaat.

Laten zien waar je voor staat is belangrijk, zeker in deze tijd. Vrijheid, creativiteit en duurzaamheid zijn mijn belangrijkste kernwaarden. Ik sta voor een inclusieve maatschappij, waarbij iedereen ongeacht leeftijd, maat, geslacht of ras gerespecteerd wordt. Ik steun graag merken die produceren op een sociale en maatschappelijk verantwoorde manier met respect voor de natuur.

Mode, lifestyle en beauty zijn de werkvelden waarin ik me graag begeef en goed kan meedenken bij het doorgronden van het merk-dna en het uitkristalliseren van de kernwaarden.

Wil je een helder visueel concept met een duidelijke missie, dan kan ik daar bij helpen door bij een brainstorm sessie aanwezig te zijn of een brainstorm sessie op te zetten om zo de creativiteit aan te wakkeren en goede ideeën te ordenen.

 

Ik ben als creative consultant, stylist of producer te boeken om in een bestaand team samen naar het eindresultaat te werken. Maar ik kan ook een totaal service bieden met een door mij samengesteld team.

Ik ben geen agency met een vast bestand, maar flexibel. Mijn netwerk is groot en ik weet altijd de juiste mensen voor juiste job te vinden en sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen met zowel jong als ervaren talent.

 

Wil je nieuw beeldmateriaal gaan maken voor je website, webshop, of socialmedia? Vraag dan naar de mogelijkheden. We kunnen het hele traject geheel of gedeeltelijk uit handen nemen, van branding tot en met het produceren van shoots. Denk daarbij aan conceptontwikkeling, moodboards maken, budget beheer, scouten van de beste modellen, stylisten, locaties in binnen of buitenland, fotografen en visagisten en... niet onbelangrijk, de catering, want waar gewerkt wordt moet gegeten worden, al is het maar voor de gezelligheid en spirit.

Personal branding

In de loop van de jaren heb ik niet alleen fotomodellen gestyled maar ook honderden vrouwen en ook mannen gekleed. Dat is wezenlijk iets anders en weet daarom precies het verschil tussen je eigen stijl en fashion en hoe je dat naar wens kunt combineren. Je krijgt maar 1 kans voor een eerste indruk. Dus die moet perfect zijn, altijd!

Founder en mede eigenaar van 24-7presslounge.

Ik heb altijd voor zowel merken als voor de media gewerkt. Merken zijn altijd op zoek naar publiciteit om naamsbekendheid te vergroten en bladen zijn altijd opzoek naar leuke merken om hun blad mee te vullen.

Vanuit deze gedachte is 24-7presslounge.nl ontstaan. Een online PR tool met beeldbank en persbericht service, zodat merken en media 24-7 met elkaar in contact staan en interessante nieuwtjes en beeldmateriaal voor shopping pagina's altijd beschikbaar zijn. Voor meer informatie kun je kijken op www.24-7presslounge.nl

Voor vragen, een vrijblijvende kennismaking en/of offerte op maat kun je altijd contact opnemen met ons, karin@kaproduceert.nl of 0654.305.131

2017 14 nov Vrouw Balans11399 copy.jpg

photo-credits Astrid Zuidema, visagie Marije Koelewijn

1991 afgestudeerd aan AMFI (toen Montaigne Mode academie).

1992 stage gelopen en geassisteerd bij redacties zoals ELLE, Marie Claire, prognose en advies bureau Nederlands Mode Instituut, Knip-mode en verschillende freelance stylisten. 

1992 start als freelance stylist/producer voor Nederlandse week- en maandbladen, mode-, beauty- en lifestyle merken, retailers en e-commerce.

In 2007 en in 2010 was ik werkzaam als interim chef-mode op de redacties van respectievelijk VROUW en KNIP-mode.

Mede oprichter en eigenaar van WWW.24-7STUDIOS.NL studio gespecialiseerd in e-commerce content.

Mede oprichter en eigenaar van WWW.24-7PRESSLOUNGE.NL online PR tool voor merken en media.