top of page
2017 14 nov Vrouw Balans11399 copy.jpg

Ik ben al meer dan 25 jaar creative professional. Mijn belangrijkste kernwaarden zijn dan ook Vrijheid, Creativiteit en Duurzaamheid. Ik sta voor een inclusieve maatschappij, waarbij iedereen gerespecteerd wordt. Ik steun graag merken die produceren op een sociale en maatschappelijk verantwoorde manier met respect voor de natuur.

photo-credits Astrid Zuidema, visagie Marije Koelewijn

Education

Afgestudeerd aan de AMFI en met meer dan 25 jaar ervaring, help ik merken, tijdschriften en particulieren met branding, styling en productie van relevante content. Vanaf het eerste idee naar het uiteindelijke tastbare eindresultaat.

Profiel

authentiek, recht door zee, aanpakker, hands on, flexibel, stress bestendig, professioneel, creatief en soms grappig.

Skills

bedenken, produceren, coordineren van fashion- en lifestyle shoots. Beheren van het budget, problemen oplossen, teams samenstellen, art-buying, time management, concept ontwikkeling, content creation, styling.

Passionate about

Kunst, design, architectuur, (sustainable) mode.

Werken in de mode is nooit saai, want inspiratie vind ik op leuke plekken zoals in Musea en de verschillende steden die ik graag bezoek.

Experienced

Mode, lifestyle en beauty zijn de werkvelden waarin ik me graag begeef en goed kan meedenken bij het doorgronden van het merk-dna en het uitkristalliseren van de kernwaarden.

Ik kan je helpen bij het maken van een helder visueel concept met een duidelijke missie. Dat doe o.a. door bij een brainstorm sessie op te zetten en zo de creativiteit aan te wakkeren en goede ideeën te ordenen.

 

Personal branding

In de loop van de jaren heb ik niet alleen fotomodellen gestyled maar ook honderden vrouwen en ook mannen gekleed. Dat is wezenlijk iets anders en weet daarom precies het verschil tussen je eigen stijl en fashion en hoe je dat naar wens kunt combineren. Je krijgt maar 1 kans voor een eerste indruk. Dus die moet perfect zijn, altijd!

Founder en mede eigenaar van 24-7presslounge.

Ik heb altijd voor zowel merken als voor de media gewerkt. Merken zijn altijd op zoek naar publiciteit om naamsbekendheid te vergroten en bladen zijn altijd opzoek naar leuke merken om hun blad mee te vullen.

Vanuit deze gedachte is 24-7presslounge.nl ontstaan.

Is een online PR tool met beeldbank en persbericht service, zodat merken en media 24-7 met elkaar in contact staan en interessante nieuwtjes en beeldmateriaal voor shopping pagina's altijd beschikbaar zijn. Voor meer informatie kun je kijken op www.24-7presslounge.nl

Ik ben als creative consultant, stylist of producer te boeken om in een bestaand team samen naar het eindresultaat te werken. Maar ik kan ook een totaal service bieden met een door mij samengesteld team.

Ik werk niet als een agency met een vast bestand, maar ben flexibel en vrij om met teams te werken die het best bij de opdracht passen. Mijn netwerk is groot en ik weet altijd de juiste mensen voor juiste job te vinden en sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen met zowel jong als ervaren talent.

clients

Abn Amro, Alba Conde, Avro, Biodermal, Brunotti, Bodyfashion Nederland, C&A, Coca Cola, Center Parcs, Cracker jeans, De Parme design, Dove, Elle, Esta, Etos, Euretco, Groter groeien, Intres, Kinderen, Knip mode, Knippie, Kruidvat, La dress, Le Pep, Libelle, Livera, Mama maria, Marie Claire, Margiet, Mc Gregor, Mexx, Miss Etam, Montel, Neckerman, N=5, Noppies, Nivea, NS, Picnic, Pink,  Prenatal, Promiss, Ptt telecom, Setter fashion, Sjengen sport, Steppin' out, Rabo bank, RTL4, Terstal, Triumph lingerie, Tros, 10 feet, Viva, V&D, Vrouw magazine, We, Wehkamp, Yes, Zenggi, Zin.......

1991 afgestudeerd aan AMFI (toen Montaigne Mode academie).

1992 stage gelopen en geassisteerd bij redacties zoals ELLE, Marie Claire, prognose en advies bureau Nederlands Mode Instituut, Knip-mode en verschillende freelance stylisten. 

1992 start als freelance stylist/producer voor Nederlandse week- en maandbladen, mode-, beauty- en lifestyle merken, retailers en e-commerce.

In 2007 en in 2010 was ik werkzaam als interim chef-mode op de redacties van respectievelijk VROUW en KNIP-mode.

Mede oprichter en eigenaar van WWW.24-7STUDIOS.NL studio gespecialiseerd in e-commerce content.

Mede oprichter en eigenaar van WWW.24-7PRESSLOUNGE.NL online PR tool voor merken en media.

bottom of page