top of page

BINNEN 6 MAANDEN NAAR DE AUTHORITEIT IN JOUW VAKGEBIED.

Je bent 1 stap verwijderd van

meer waardering en respect voor jouw kennis.

 

Persoonlijke 1 op 1 hulp voor zakelijke dienstverleners en kennisondernemers

Jij bent als ondernemer een gepassioneerde vakman of vakvrouw en draait al een tijdje mee met een stabiel inkomen. Maar je voelt je dat er iets wringt: het is nog te hard werken voor wat het je oplevert.

Want jij weet dat jij veel waard bent. En je baalt ervan dat die waarde niet echt gezien wordt. Het wordt niet opgepikt.

Bovendien verdien je te weinig  en voel je geen respect voor de waarde die je biedt. Je zoekt de weg naar grotere onafhankelijkheid.

En wil jij meer respect en waardering ontvangen? dan heb je jezelf meer als autoriteit en merk neer te zetten. Het is tijd om boven de grijze massa uit te steken, herkenbaar te worden en een onuitwisbare indruk achter te laten.

Bij het woord merk denk je waarschijnlijk aan grote multinationals en wereldwijd bekende namen zoals Nike, Apple of Louis Vuitton. Realiseer je dat jij als ondernemer ook een merk bent.

voorbeeld uit de praktijk.

Mijke is een huidspecialist. Hoewel ze een aantal loyale klanten heeft, merkt ze dat het steeds moeilijker wordt om nieuwe klanten aan te trekken.

In haar markt is er veel concurrentie en Mijke vraagt zich af hoe ze zich beter kan onderscheiden en haar expertise kan laten zien.

Ze spendeert veel van haar tijd en energie aan het bedenken van nieuwe behandelingen en pakketten voor haar klanten. Ze hoopt dat dit het verschil zal maken en haar erkenning zal brengen, maar tot haar teleurstelling levert het geen nieuwe klanten op.

Op social media lijkt het dat haar concurrenten succesvol zijn en positieve reacties krijgen. Ze voelt de druk maar gruwt bij het idee om voortdurend actief met social media bezig te zijn.

Ze vraagt zich af of er andere manieren zijn om meer erkenning en te krijgen en meer klanten aan haar te binden. Ze is er klaar mee dat klanten kiezen voor de concurrent terwijl zij veel betere resultaten levert.

Ben jij net als Mijke een gepassioneerde vakman of vakvrouw en wil je graag meer erkenning en waardering voor wat je doet? Je wilt je bedrijf laten groeien en beter betalende klanten?

 

Dan is het goed idee om je bedrijf als merk neer te zetten.

​Speciaal voor zakelijke dienstverleners en kennisondernemers heb ik het R.A.I.S.E. your brand programma ontwikkeld. Hiermee word jij de autoriteit binnen jouw branche.

R.A.I.S.E. your brand Academy
Voor zzp’ers,coaches,designers en solo ondernemers

Recognize

Authenticity

Identity

Storytelling

Experience

  • Herkennen: Branding begint met het herkennen van de merkidentiteit en -waarden.

  • Authenticiteit: Een sterke branding vereist authenticiteit om geloofwaardigheid op te bouwen bij het publiek.

  • Identiteit: Branding draait om het creëren van een unieke identiteit die het merk onderscheidt van anderen..

  • Verhalen vertellen: Effectieve branding omvat het vertellen van een verhaal dat de emotionele band met het publiek versterkt..

  • Ervaring: Merkbeleving speelt een cruciale rol bij het opbouwen van een sterke branding en het creëren van positieve associaties.

brand aid methode

Met het zes maanden durende Brand Aid programma sta ik klaar om jouw bedrijf een boost te geven en je te begeleiden naar het bereiken van autoriteit binnen jouw branche. Samen zullen we jouw unieke visie en uitstraling scherpstellen, zodat je direct herkenbaar bent en een blijvende indruk achterlaat bij jouw klanten.

>>>Boek hier jouw RAISE jouw brand Gesprek

over mij

Ik help zakelijke dienstverleners en kennisondernemers om qua uitstraling en branding boven de grijze massa uit te stijgen. Ze willen in 1 oogopslag sterk overkomen bij hun klanten.

Via mijn R.A.I.S.E. Your Brand methode worden ze de to go person of bedrijf in hun markt. Het is nu duidelijk waar ze voor staan en er is groter onderscheidend vermogen.

Dit zorgt ervoor dat ze meer respect en waardering krijgen waardoor ze betere prijzen kunnen vragen. Voortaan trekken ze meer klanten aan die beter bij hen passen zodat ze meer verdienen.

Ik werk meer dan 25 jaar in de media-, mode- en Retail sector als creative professional en imago consultant. Met een sterke focus op branding. Als fashion editor, stylist en creative director en -producer werk ik altijd voor grote Nederlandse magazines, merken en retailers.

Mijn talent voor visualisatie stelde me in staat om duizenden photoshoots te bedenken, te organiseren en te stylen. Altijd rekening houdend met de kenmerken en waarden van het merk zodat alles wat je ziet het merk ademt en er geen verwarring ontstaat voor de klant of lezer.

Ik werk met grote merken die een duidelijke positie hebben in de markt. Samen met deze merken werk ik aan de groei van hun klantenbestand.

Wat ik heb ontdekt is dat veel zakelijke dienstverleners en kennisondernemers buitengewoon goed zijn in hun vak, maar niet de waardering ontvangen voor de waarde die ze bieden.

 

Ze zijn bang dat de groei die ze voor ogen hebben niet lukt. Ze leiden daardoor niet het leven waar ze naar verlangen.

 

Ze vinden het frustrerend dat ze ondergewaardeerd worden, zowel qua verdiensten als aanzien. Ondanks de goede opleiding, de vele jaren aan ervaring en skills die ze hebben lukt het ze nog steeds niet om financiële rust t in hun leven

 

Ze zien zichzelf verdwijnen in massa aan concurrenten en denken dat iedereen al doet wat zij doen. Ze vinden het lastig om op te vallen met hun unieke kennis, creativiteit en skills. En daarom hebben ze moeite om zich te onderscheiden en zich neer te zetten als expert.

 

Ze denken dat hun klanten vanzelf komen of zich door mond tot mond reclame  melden. Dat een goede fles wijn zichzelf verkoopt. Of dat jezelf presenteren niet loont of bij hen past.

Ik geloof juist dat jezelf als merk sterk neerzetten niet alleen voor grote bedrijven zoals Coca-Cola of Nike is weggelegd. In een tijd van toenemende concurrentie is het neerzetten van jouw eigen merk belangrijker dan ooit.

 

Een sterk merk maakt je uniek en geeft je automatisch de expertstatus die je verdient. Het wekt vertrouwen, leidt tot meer waardering en een hogere status. Bovendien helpt het jou bij het gemakkelijker en sneller aantrekken van klanten en het vragen van betere prijzen.

DE VERANDERING

Na het R.A.I.S.E. your brand traject:

 1.   Kom je geloofwaardiger over. Dit zorgt ervoor dat je als de go-to persoon in je vakgebied wordt en daarmee gemakkelijker klanten aantrekt

 2.   Heb je een betere klantenbinding. Door een herkenbaar en betrouwbaar merk te creëren, stimuleer je klantloyaliteit. Loyaliteit leidt tot herhaalaankopen          en positieve mond-tot-mondreclame, waardoor je meer omzet haalt.

 3.   Onderscheid je je voortaan van je concurrenten. Je weet hoe de unieke aspecten van je bedrijf te benadrukken en valt op in een drukke markt.

       Dit brengt jou concurrentievoordeel, leidt tot een groter marktaandeel en een sterkere positie in de branche.

 4.   Durf je hogere prijzen te vragen: Klanten zijn vaak bereid meer te betalen voor een sterk merk. Het gevolg: hogere winstmarge en financiële groei.

 5.   Zie je ruimte voor groei. Vergroot jouw groeimogelijkheden met een effectieve branding strategie. Een sterk merk trekt nieuwe klanten aan

       en opent de deur naar samenwerkingsverbanden, partnerships en uitbreidingsmogelijkheden.

       Zakelijke groei en kansen voor uitbreiding liggen nu binnen handbereik.

 6.   Heb je meer tijd om aan je bedrijf te werken. Dit betekent dat je meer vrijheid ervaart in je bedrijf.

Welke stappen ga je maken met

Brand Aid

Stap 1: Ontdek je innerlijke essentie en kernwaarden. Deze stap helpt je om jezelf beter te begrijpen en een solide basis te leggen voor je persoonlijke merk. Zodat jouw sterke punten sneller krachtiger overkomen bij je klant.

Stap 2: Leer hoe je krachtige verhalen creëert die resoneren met je doelgroep. We gaan aan de slag met storytelling…….

Stap 3: Identificeer je ideale doelgroep en begrijp hun behoeften, uitdagingen en verlangens. Dit helpt bij het afstemmen van je persoonlijke merk en het aantrekken van de juiste goedbetalende klanten.

Stap 4: Ontwikkel een visuele identiteit die je persoonlijkheid en boodschap weerspiegelt. Denk dan aan het kleurenpalet, typografie en grafische elementen gebruikt om een consistente en aantrekkelijke visuele uitstraling te creëren.

Stap 5: Leer hoe je jezelf effectief presenteert op online platforms. Een heel inspirerend onderdeel, waarbij we oa je instagram onder de loep nemen.

Stap 6: PR en mediastrategie - Ontwikkel de strategie om jezelf in de media krachtig te positioneren en je zichtbaarheid te vergroten. Zodra je herkenbaar bent zal de media je ook waardevoller vinden om iets over je te schrijven.

Investering

De investering voor het unieke Brand programma waarmee we je in 6 maanden helpen om De Autoriteit In Jouw Vakgebied te worden is: € 2500. Het is ook mogelijk de investering in 6 termijnen te voldoen van € 520 per maand.

 

>>>Boek hier jouw RAISE your brand Gesprek

Veelgestelde Vragen

Wat bedoel je met een merk?

Is branding ook voor mijn bedrijf geschikt?

Ik maak een product, werkt een merk dan ook voor mij?

Ik ben coach. Hoe kan ik een merk van mezelf maken?

Moet ik creatief zijn voor deze cursus

Mijn eigen naam is mijn bedrijfsnaam. Moet ik de bedrijfsnaam veranderen als ik een merk wil maken van mezelf?

bottom of page