E-commerce shoots & packshots

Schermafbeelding 2020-07-22 om 01.35.24.

try before you buy

 

Eerst voelen en proberen, dan kopen! Dat is wat je klant het liefst doet.

Ook Online!

Goed en duidelijk beeldmateriaal voor webshops ziet er niet alleen heel mooi uit, het schept ook vertrouwen. Want een duidelijke productfoto geeft precies die informatie die de klant wil zien en maakt het product tastbaarder. Het verkleint de kans op retouren en een tevreden klant geeft ook eerder een positieve feedback.

 

Zet je merk sterk neer!

Je wil natuurlijk niet op al die anderen lijken. Juist dat unieke dat is waar de klant voor kiest. Wij maken beeld dat kracht geeft aan je merk en zorgen ervoor dat sfeerbeeld, packshots en look-bookbeeld dezelfde 'look-and-feel' hebben en elkaar versterken en het DNA van je merk op alle niveaus laat zien.

 

Door jarenlange ervaring in fashion fotografie hebben we een goede workflow ontwikkeld en kunnen kwalitatief hoogwaardig beeld leveren voor webshops, merken, retailers en magazines. Wil je meer weten? neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

karin@24-7studios.nl

karin van der knoop
creative consultancy

contactgegevens

Amsterdam

Karin@kaproduceert.nl

0654.305.131

telefoon

Voor vragen zijn wij binnen kantooruren op onderstaand nummer te bereiken. Maar omdat we weten dat creativiteit, media en pr zich niet  altijd binnen werktijd afspeelt zijn we zo nodig ook buiten werktijden bereikbaar.

Een app bericht met het verzoek om terug te bellen kan natuurlijk ook.

0654.305.131

follow us
  • Instagram
Schermafbeelding%202021-01-05%20om%2017.